Trimsalon

Trimsalon Dier&Care

Algemene voorwaarden

Trimmen is enkel op afspraak. Elke dinsdag en donderdag trimt Wim Vaarhorst de honden. Bij het trimmen word er ook gekeken naar de nagels en oren. Deze worden zondig ook "behandeld" hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. 

Voor u uw hond komt brengen naar de trimsalon word verwacht dat hij/ zij is uitgelaten. Als u de ochtend een afspraak heeft staan, liever de hond geen eten te geven voor de tijd. Door de stress kan de hond zijn ontlasting laten lopen of gaan overgeven, daarom vragen wij om hygiënische reden u hond niet te voeren binnen 2 uur voor de afspraak. Ook word verwacht uw hond ontvlooit en ontwormd te hebben, omdat er meerdere honden in de zelfde ruimte aanwezig zijn is er kans dat de hond dan vlooien kan over brengen. Door eventuele ontlasting kunnen ook wormen gemakkelijk overgebracht worden. 

Privacy policy

Wijzig de tekst door in de bovenrand van het element op Bewerk te klikken.

 • Trimsalon breidt openingstijden uit met nieuwe trimster Debbie

  Trimsalon breidt openingstijden uit met nieuwe trimster Debbie

  Ik zal mij even voorstellen!

  Beste hondeneigenaren,

  Mijn naam is Debbie Noteboom en sinds dit jaar eigenaresse van het trimlokaal in Markelo. Trimmen is altijd al een droom van mij geweest daarbij vind ik het geweldig om met honden te werken. Naast het trimmen ben ik dagelijks bezig met mijn eigen honden, waar ik al jaren hobbymatig mee bezig ben op het gebied van fokken, trainen, trimmen en showen.

  Meer
  19-9-2018 10:12

Voor en na foto's

Online afspraak boeken

Binnenkort kunt u uw afspraak ook online boeken, 24 uur per dag waar en wanneer u het uitkomt! 

U kunt dan een afspraak maken voor de trimsalon, maar ook voor de klein dieren opvang

Afspraak maken (Binnenkort komt deze link actief en kunt u uw afspraak hier boeken)

Prijzen trimmen

De prijzen zijn ondervoorbehoud en kunnen afwijken van de hieronder genoemde prijzen dit is afhankelijk hoelang de trimmer met de hond bezig is. De prijzen zijn gebasseerd op een hond die elke 4 tot 6 weken getrimt worden. Honden die erg in de klit zitten of moeilijk te plukken zijn (omdat ze bijv. niet pluk rijp zijn), worden duurder de trimmer kan het beste bepalen hoeveel duurder dit dan gaat worden. Het kan dus zijn dat het achteraf duurder word. Wilt u dit van te voren graag weten vraag dan vooraf aan de trimmer of er meer in rekening gebracht kan gaan worden. 

*Prijzen zijn inclusief; oren nakijken, nagels knippen en wassen

Knippen/ scheren (standaard)   

V.a. € 37,50 - € 65,00                                                                 

Pluk vacht 

V.a. € 37,50 - € 50,00

Grote honden rassen 

V.a. € 45,00 - € 75,00

Wassen en  ontwollen

V.a. € 25,00 - € 40,00                        

Nagels of vleugels knippen

        € 2,50
Anaal klieren uitknijpen 

        € 2,50