Trimsalon breidt openingstijden uit met nieuwe trimster Debbie

Trimsalon breidt openingstijden uit met nieuwe trimster Debbie

Ik zal mij even voorstellen!

Beste hondeneigenaren,

Mijn naam is Debbie Noteboom en sinds dit jaar eigenaresse van het trimlokaal in Markelo. Trimmen is altijd al een droom van mij geweest daarbij vind ik het geweldig om met honden te werken. Naast het trimmen ben ik dagelijks bezig met mijn eigen honden, waar ik al jaren hobbymatig mee bezig ben op het gebied van fokken, trainen, trimmen en showen.

Wanneer ga ik beginnen?

Vanaf 4 oktober 2018 zal ik werkzaam zijn in de trimsalon van Pets&Co Dier&Care Goor. Ik zal hier de    woensdagen en enkele zaterdagen aanwezig zijn.

 

Waarom begin ik dan op een donderdag zal u denken?

4 oktober is namelijk dierendag! En hoe fijn is het om uw hond die dag een beetje extra te verwennen. Daarom hebben Pets&Co en ik een leuke actie bedacht voor u en uw hond. Deze dag mag u met uw hond langskomen voor een wasbeurt voor de leuke actie prijs van €7,50 Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met mij.

 

Hopelijk tot ziens op 4 oktober!

Mocht u er niet bij kunnen zijn bent u uiteraard een andere dag ook welkom om met mij kennis te maken of een afspraak!

 

Groeten,

Debbie


 

Wij zijn erg blij Debbie te mogen verwelkomen in ons team! Wim blijft de dinsdag en donderdag nog trimmen.

Binnenkort kunt u uw afspraak ook online boeken, waar en wanneer u het uitkomt. Via onze website www.dierencare.nl/trimsalon vind u een link waar u 24 uur per dag een afspraak kan maken.

19-9-2018 10:12