Korting plakken of geld doneren?

Pets&Co heeft weer een leuke actie bedacht. Dit keer niet alleen voor de klanten maar vooral ook voor Stichting Hulp Hond Nederland.

Iedereen (wie reclame krijgt) heeft een stickervel met kortingstickers in de bus ontvangen. Met dit stickervel heeft u recht op de verschillende kortingen die hierop weer gegeven zijn ieder op één artikel naar keuze (uitzonderingen daar gelaten). MAAR u kunt ook 20% doneren aan Stichting Hulp Hond Nederland.

Hoe werkt dat nou precies?

Het stickervel is dus in te leveren bij de kassa, hierbij ontvangt u op drie zelf uitgekozen artikelen 10%,15% en 20% korting. Dat is natuurlijke een leuke meevaller. Zo kan u bijv. die grote hondenmand die u al een tijdje wilde aanschaffen met een leuke korting, scheelt toch weer in de portemonnee. 

Maar u kunt er ook voor kiezen om de korting weg te geven. Ik hoor u denken huh? Hoe dan?
Nou als u zonder zelf korting te krijgen het hele stickervel bij ons aan de kassa inlevert, krijgt niet u de korting maar doneren wij 20% van het duurste artikel wat u op dat moment aanschaft aan Stichting Hulp Hond. Dit word in een "pot" gedaan en aan het eind van de actie word het geld bij elkaar op geteld (van alle deelnemende winkels) en het geld overhandigd aan Stichting Hulp Hond.

Denkt u nou wat een leuke actie, jammer dat ik geen reclame krijg? Geen paniek u kunt op internet via deze link https://petsenco.nl/actie-hulphond-nederland/
als nog een stickervel downloaden. 

Voorwaarden
- Deze actie is alleen geldig van 29 oktober tot en met 04 november

- Er mag maar één vel per huishouden worden ingeleverd 

- De stickers mogen in één keer uitgegeven worden, enkel wel op 3 verschillende artikelen

Uitgezonderde artikelen zijn:

- Levende have (dieren)

- Diepvries producten

- Afgeprijsde artikelen en cadeau artikelen (pakketjes) 

- Grote zakken vogel/kippen voer

29-10-2018 12:51