Trimsalon

Trimsalon Yvet

 

Hallo ik ben Yvet, woonachtig met mijn gezin in het mooie Delden. Al heel wat jaren ben ik verknocht aan het ras de Welsh Springer Spaniel en bestaat onze roedel momenteel uit 3 Welshjes, Dilys, Sam & Soof en show ik ze alle drie.

 

Over de jaren heen heb ik aan diverse hondenshows in het binnen en buitenland meegedaan en niet geheel zonder succes, maar dit betekend dat mijn honden getrimt moesten worden en zo is het begonnen.

 

Het trimmen van de Welsh Springer Spaniel doe ik inmiddels ruim 13 jaar maar de laatste jaren zijn daar ook andere (niet) rassen bij gekomen.

Ik ben nu alweer ruim een half jaar de vaste trimster bij Pets&Co Dier&Care, omdat dit van beide kanten goed bevalt hebben we het iets anders ingericht u zult hier niet veel van merken, zie bericht hieronder.

 

Hopelijk tot snel!

Vanaf 1 december gaat er iets veranderen bij ons in de trimsalon (als het goed is merkt u hier niks van). Yvet trimt al enige tijd de honden voor ons maar nu gaat zij de trimsalon van ons huren.

 

Wat gaat er veranderen?
– de betaling vind plaats in de trimsalon
– afspraak maken kunt u nu rechtstreeks met Yvet maken, telefonische 06-28346414 of via haar website www.trimsalonyvet.nl
– de trimsalon is meerdere dagen geopend (maandag tot en met donderdag, andere dagen i.o.v.m Yvet)

 

De afspraken die nu in ons systeem staan zijn over gezet naar haar systeem dus die blijven uiteraard gewoon staan. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvet of loop even binnen bij de trimsalon en vraag haar naar de mogelijkheden.