Pets&Co Dier&Care
0547-274194

 

Waar gaat uw dier heen tijdens vakantie?

 

Gaat u op vakantie maar weet u niet waar u met uw konijn, cavia, vogel, hamster heen moet? Of wilt u niemand lastig vallen met de zorg van uw kleine huisdieren? Dan hebben wij de oplossing!

U kunt al uw kleine dieren bij ons onderbrengen, ze worden hier dagelijks goed verzorgd. Wij beschikken over verblijven voor de dieren, u hoeft dus alleen de dieren mee te nemen naar de winkel (wij hebben om verschillende redenen besloten geen dieren meer in eigen verblijf/ kooi te laten komen). In de zomermaanden zitten we altijd vol, dus wilt u zeker zijn van een plek? reserveer dan tijdig. 

We houden rekening met speciale voeding, medicatie of andere bijzonderheden. Geef dit door tijdens het reserveren en voor de zekerheid ook wanneer u uw huisdier komt brengen. Tijdens het verblijf van uw huisdier(en) zijn wij verantwoordelijk voor uw huisdier(en). Daarom nemen wij bij spoed gevallen ten alle tijden contact op met de dierenarts (Bekenland, bij ons in de winkel gevestigd), waar mogelijk zullen wij altijd contact met u proberen te zoeken, voordat wij handelen. Mochten wij u niet (op tijd) kunnen bereiken, zullen wij bij spoed de dierenarts (Bekenland) raadplegen. Indien behandeling nodig is zullen wij deze ook starten. LET WEL, de kosten zijn voor de eigenaar en worden achteraf via ons aan u door berekend.


Prijzen per dag:

Konijn of cavia                                                    € 1,75 per dag

Extra konijn of cavia                                        € 1,00 per dag extra
(in het zelfde hok)          

Muis/ Rat/ Hamster/ Vogels per kooi       € 1,75 per dag


Online afspraak boeken

U kunt uw afspraak ook online boeken, 24 uur per dag waar en wanneer u het uitkomt! 

U kunt dan een afspraak maken voor de trimsalon, maar ook voor de klein dieren opvang. 

Afspraak maken 


 
Kaart
Opbellen