Klein dieren opvang

Gaat u op vakantie maar weet u niet waar u met uw konijn, cavia, vogel, hamster heen moet? Of wilt u niemand lastig vallen met de zorg van uw kleine huisdieren? Dan hebben wij de oplossing!

U kunt al uw kleine dieren bij ons onderbrengen, ze worden hier dagelijks goed verzorgd. Wij beschikken over verblijven voor de dieren, u hoeft dus alleen de dieren mee te nemen naar de winkel (wij hebben om verschillende redenen besloten geen dieren meer in eigen verblijf/ kooi te laten komen). In de zomermaanden zitten we altijd vol, dus wilt u zeker zijn van een plek? reserveer dan tijdig. Boek hier uw afspraak 

We houden rekening met speciale voeding, medicatie of andere bijzonderheden. Geef dit door tijdens het reserveren en voor de zekerheid ook wanneer u uw huisdier komt brengen. Tijdens het verblijf van uw huisdier(en) zijn wij verantwoordelijk voor uw huisdier(en). Daarom nemen wij bij spoed gevallen ten alle tijden contact op met de dierenarts (Bekenland), waar mogelijk zullen wij altijd contact met u proberen te zoeken, voordat wij handelen. Mochten wij u niet (op tijd) kunnen bereiken, zullen wij bij spoed de dierenarts (Bekenland) raadplegen. Indien behandeling nodig is zullen wij deze ook starten. LET WEL, de kosten zijn voor de eigenaar en worden achteraf via ons aan u door berekend.